| << נושא הבא | נושא קודם >> |
| Boostedroy |
| נשלח בתאריך: 05/8/2006 בשעה 10:48 | IP רשוּם
|
|
מועדון Max-Tuning

הצטרף / הצטרפה: 11/6/2004 מיקום: הרצליה הודעות: 2141
|
D SHIFTER כתב:
כולכם פה מזה מבלבלים תמח עדיף שתקראו ותשמרו את התגובות בראש.
לירן כבוד גדול לחבר שלך!  |
|
|
קח תקליאו ולך תעשה חמוצים
רוי
JDM EG5 SOLD
PROJECT IN THE WORKS: JDM EK9 98
================================
HONDA-TECH.COM
PASSWORDJDM.COM
EVANSTUNING
JDMsh*t.COM
SPOOLINPERFORMENCE
SPONGEWARS.COM
==============
|
| לא מחובר |
|
| |
| slavezero |
| נשלח בתאריך: 05/8/2006 בשעה 18:11 | IP רשוּם
|
|
צ'יפ, פילטר, אגזוז

הצטרף / הצטרפה: 16/5/2004 מיקום: El Salvador הודעות: 476
|
מי הדפוק שמפעיל וישרים במהירות כזאת?
|
| לא מחובר |
|
| |
| Skyline GT-R |
| נשלח בתאריך: 05/8/2006 בשעה 18:38 | IP רשוּם
|
|
סטנדרתי

הצטרף / הצטרפה: 14/7/2006 הודעות: 99
|
חבר'ה עם כל האהבה שלי למכוניות האופנוע הוא באמת הכלי הכי מהיר גם תיאורתי וגם מעשי ולמשתמש היקר VR POWER תוריד סרטונים באי-מיול של רכבים מול אופנועים ואז באמת תבין שטעית
אני ממליץ לך לחפש סרטון בשם Jesus Supra משהו כזה זאת אחת הסופרות החזקות המוצהרות בעולם
985 כ"ס בגלגלים האחוריים של הבהמה הזאת שמוכרת ברחבי ארה"ב לחצה מול סוזוקי יאבוסה 1300 סמ"ק סטנדרטי ועמדה איתו ורואים שברגע שהיא עומדת איתו נהג האופנוע עובר למצב ישיבה יותר תחרותי (מצב ישיבה עם פחות חיכוך עם הרוח) ולוחץ ופתאום הכלי הופך לזבוב אבל לא במראה האחורית אלא הקדמית
רק לידע כללי היאבוסה הוא האופנוע הכי חזק והכי מהיר כיום הוא ספורט כביש מחכה לראות את הZX14 שאמור להתחרות איתו
אה... ועוד משהו כולנו (משתמשי האתר הוותיקים) ראינו את הסירטונים של פורשה אחת מאד חזקה מארץ שמכיר את הבן סלמתק לחץ מול שני אופנועים אחד R1 והשני R1000 שני אופנועים שונים לחלוטין הפורשה לקחה בקצת את הR1 והפסידה ל R1000 ומי שיודע מה יש בפורשה יודע שהיא לא מפראירית אבל בכל זאת היא לא עושה 2.5 ש' מאפס למאה ולא 4.7 ש/ מאפס למאתיים כמו שהסוזוקי R1000 עושה אז אולי זה גם יכניס אותך לפרופורציה שאופנוע הוא הכלי הכי מהיר שיש כיום וגם לכל אלו שיגידו אבל יש את הפרארי אנזו ומרצדס SLR לא שכחו מזה גם המכוניות האלה שנחשבות לטובות ביותר לא יצליחו לגנוב את התהילה מהאופנוע אולי רק לדגדג אותו בכנף האחורית שלו
נערך על ידי Skyline GT-R על 05/8/2006 בשעה 19:05
|
| לא מחובר |
|
| |
| RazorJunior |
| נשלח בתאריך: 06/8/2006 בשעה 01:45 | IP רשוּם
|
|
צ'יפ, פילטר, אגזוז

הצטרף / הצטרפה: 28/2/2004 מיקום: רחובות הודעות: 308
|
Skyline GT-R כתב:
|
חבר'ה עם כל האהבה שלי למכוניות האופנוע הוא באמת הכלי הכי מהיר גם תיאורתי וגם מעשי ולמשתמש היקר VR POWER תוריד סרטונים באי-מיול של רכבים מול אופנועים ואז באמת תבין שטעית
אני ממליץ לך לחפש סרטון בשם Jesus Supra משהו כזה זאת אחת הסופרות החזקות המוצהרות בעולם
985 כ"ס בגלגלים האחוריים של הבהמה הזאת שמוכרת ברחבי ארה"ב לחצה מול סוזוקי יאבוסה 1300 סמ"ק סטנדרטי ועמדה איתו ורואים שברגע שהיא עומדת איתו נהג האופנוע עובר למצב ישיבה יותר תחרותי (מצב ישיבה עם פחות חיכוך עם הרוח) ולוחץ ופתאום הכלי הופך לזבוב אבל לא במראה האחורית אלא הקדמית
רק לידע כללי היאבוסה הוא האופנוע הכי חזק והכי מהיר כיום הוא ספורט כביש מחכה לראות את הZX14 שאמור להתחרות איתו
אה... ועוד משהו כולנו (משתמשי האתר הוותיקים) ראינו את הסירטונים של פורשה אחת מאד חזקה מארץ שמכיר את הבן סלמתק לחץ מול שני אופנועים אחד R1 והשני R1000 שני אופנועים שונים לחלוטין הפורשה לקחה בקצת את הR1 והפסידה ל R1000 ומי שיודע מה יש בפורשה יודע שהיא לא מפראירית אבל בכל זאת היא לא עושה 2.5 ש' מאפס למאה ולא 4.7 ש/ מאפס למאתיים כמו שהסוזוקי R1000 עושה אז אולי זה גם יכניס אותך לפרופורציה שאופנוע הוא הכלי הכי מהיר שיש כיום וגם לכל אלו שיגידו אבל יש את הפרארי אנזו ומרצדס SLR לא שכחו מזה גם המכוניות האלה שנחשבות לטובות ביותר לא יצליחו לגנוב את התהילה מהאופנוע אולי רק לדגדג אותו בכנף האחורית שלו
|
|
|

|
| לא מחובר |
|
| |
| EniGmA |
| נשלח בתאריך: 06/8/2006 בשעה 02:51 | IP רשוּם
|
|
צ'יפ, פילטר, אגזוז

הצטרף / הצטרפה: 01/8/2005 הודעות: 1133
|
אחרי הכל, ה-cbr הוא מהחלשים בגרסאות ה-600. (אגב, לפי הסרטון נראה שהרוכב לא יודע מה הוא עושה).
פרוייקט יפה על רכב יפה.
|
| לא מחובר |
|
| |
| Master Chief |
| נשלח בתאריך: 06/8/2006 בשעה 05:19 | IP רשוּם
|
|
מנהל האתר

אוהב את פזי, מאוד מאוד ! הצטרף / הצטרפה: 25/1/2003 מיקום: פתח תקווה הודעות: 8980
|
סליחה, ובלי להתערב בדיון המאוד עמוק הזה....
אותה פורש מדוברת, לקחה גם את ה R1, וגם את ה R1000 - אמנם כל אחד בפערים שונים, אך לקחה את שניהם.
אני יודע, בגלל שבניגוד לרוב שראו את הסרטונים האלו - אני צלמתי אותם...
|
| לא מחובר |
|
| |
| tigra95 |
| נשלח בתאריך: 06/8/2006 בשעה 08:36 | IP רשוּם
|
|
טורבו, Nos, בולמים וברקסים מוגדלים

הצטרף / הצטרפה: 28/9/2002 מיקום: ראשל’’צ הודעות: 2608
|
גם לי היה זכור שהיא לקחה את שתי האופנועים
את ה R 1000 בפחות ... אבל לקחה
מנהל מועדון אופל ישראל
TIGRA95@GMAIL.COM
|
| לא מחובר |
|
| |
| vr power |
| נשלח בתאריך: 07/8/2006 בשעה 08:59 | IP רשוּם
|
|
צ'יפ, פילטר, אגזוז

הצטרף / הצטרפה: 09/10/2004 מיקום: חולון הודעות: 965
|
Skyline GT-R כתב:
|
|
|
|
ראיתי מיליון פעם סירטונים של אופנוע מול מכונית ונכון קשה מאוד למכונית להגיע לרמות תאוצה של אופנוע אך יש מכוניות שכן לוקחות אופנועים. ולפי מה שזכור לי הסופרה שאתה מדבר עליה כן לקחה את את היאבוסה...,אז בקיצור צא מהסרט שאופנוע זה הכלי הכי מהיר בעולם!,אלה רק עם אתה משווה מהירות ויחס של מ-ח-י-ר!.בנוסף הSLR האנזו וחברותיהם, במ-ס-ל-ו-ל ישברו לאופנוע ת'ראש בצורה כל כך משפילה שעדיף שאני ישתוק...
בקשר לפורש, אל תדאג בקשר לפתיחה כי הם ממילא יצאו מגילגול וגם זכור לי שהוא הביא לשתי האופנועים בראש...
אבל בכל זאת יש כבוד לאופנועים כי את הריגוש והאדרנלין שהם מספקים אף אוטו בעולם לא יספק במיוחד במחיר שהם עולים...
כל עם ישראל אחים... הראשון עוזר לשני...לדפוק את השלישי
|
| לא מחובר |
|
| |
| vr power |
| נשלח בתאריך: 07/8/2006 בשעה 09:32 | IP רשוּם
|
|
צ'יפ, פילטר, אגזוז

הצטרף / הצטרפה: 09/10/2004 מיקום: חולון הודעות: 965
|
סתם בשביל לחמם ת'אווירה הינה 2 היאבוסות מקבלים בראש
TWIN TURBO VIPER VS TURBO HAYABUSA
http://videos.streetfire.net/search/hayabusa/1/df63d300-8898 -4e4d-90af-65ceacd30170.htm
SUPRA VS HAYABUSA
http://videos.streetfire.net/search/hayabusa/2/e46820e1-6447 -4ce6-af80-386a97a3531b.htm
עכשיו נשאר רק לחכות לחכם שיגיד"בשתי הסרטים רואים שהאופנועים לא לחצו..."
כל עם ישראל אחים... הראשון עוזר לשני...לדפוק את השלישי
|
| לא מחובר |
|
| |